S "Královnami nebes" a posvátným kakaem

Včera jsem měla možnost, věnovat se po delší době sama sobě, domluvila si hlídání malého Kryšota babičkou a vyzvednutí Juli ze školky manželem a hezky pěšky na Královské lázně s Kamilou Brenkovou.

Kamila je krásná, éterická, zcestovalá žena, s vědomostmi a praktickými znalostmi z Ayurvédy, péčí o tělo i mysl, kouzelnice a alchymistka výroby bio kosmetiky na pleť, obličej i tělo, tvůrkyně omamných parfémků a krémů všeho druhu, vyrobených za pomocí rostlinných olejů, macerovaných bylinek, květových vod, vysoce esenciálních olejů "Královen nebes" a dalších přísad.

Na workshopu nám byla představena typologie podle Ayurvédy, typy, konzistence rostlinných olejů a jejich účinky, co jsou to éterické oleje a květové vody, jak vznikají a na co se používají, poslechly si praktické zkušenosti a zážitky z cestování Kamči po světě za vůněmi. Vypily si šálek horkého posvátného kakaa, roztančily a uvolnily své tělo a pustily se do výroby krémů.
Kamila představila 5 vůní esenciálních olejů "Královen nebes" - Božskost, Vznešenost, Milující Laskavost, Moudrost a Strom nebes.
Měly jsme si vybrat jednu, nám blízkou a tu pak přidat do námi vyrobeného krému, který jsme si umíchaly ve skupinkách. Každá jsme pak měly skleněnou nádobku s umíchaným krémem, který jsme si vyrobily po společné poradě ve skupince z určitých rostlinných olejů a macerátů a pak každá dle svého pocitu přidala pár kapek vůně jedné z Královen nebes plus další tajné přísady 😊.



Řeknu vám, že já se pořádně nemohla rozhodnout, kterou Královnu si do krému vmíchám. Všechny vůně byly tak omamné, opojné, vesmírné, ujížděla jsem na vůních celé pozdní odpoledne až do večera, kdy jsem si vyrobený krém dala na obličej. Ta vůně a pocit, prostě k sežrání 😍.

K tomu šálek horkého posvátného kakaa, které otevírá srdce a vy se tak pak i cítíte, na voňavém workshopu v okruhu žen, byl třešničkou na dortu. Není co dodat, snad jen to, že se už zase brzy těším na další takovou akci.

Stejně tak si v "ujíždění" libuji i dnes, kdy jsem si hned po ranní péči namazala krém na obličej. Samozřejmě ho chtěla hned i Juli do školky a taky Kryšot nechtěl být pozadu 😄.

Pokud byste se chtěli o Kami a jejím kouzlení, alchymii, workshopech, kakaových ceremoniálech a Navaratri aneb devět nocí Bohyně dozvědět více, zavítejte na její stránky www.kamilabrenkova.cz.

Vůně v srdci/duši, mějte se rády a nezapomeňte si udělat čas i sami pro sebe 💗










Komentáře